Om oss

Vi erbjuder en helhetslösning för skidanläggningar i hela Sverige.

Outby grundades år 2020 i Linköping, och arbetar idag med över 20 anläggningar runtom i hela Sverige. Genom vår tjänst underlättar vi för anläggningarna genom att sköta tekniken. Vi samlar allt från spårkort till uthyrning och bokningar i vår app, men vi erbjuder även sådant som grindar för era anläggningar samt administrativa verktyg som förenklar ert arbete.

Vårt mål med Outby är att underlätta för både anläggningar och deras gäster, så att de kan driva sin verksamhet så smidigt som möjligt, och gästerna kan njuta av aktiviteterna på anläggningen!

Följ oss också på sociala medier!

Ikon för Outbys Facebook Ikon flr Outbys Instagram Ikon för Outbys Linkedin

Vilka är vi?

Bild på Tobias från Outby

Tobias Konradsson

VD

Tobias är civilingenjör i Teknisk Fysik. Han har arbetat i tolv år med mjukvaru- och systemutveckling på SAAB i Linköping. De senaste fyra åren som systemarkitekt för Gripen E med ansvar bland annat för utveckling av robust kod i säkerhetskritiska system. Före högskolestudierna gick Tobias tillsammans med Lars på Skidgymnasiet i Sveg. Fritiden tillbringar han utomhus och naturnära på MTB-cykeln, i skidspåret eller med löparskor på fötterna.

Bild på Björn från Outby

Björn Carlsson

Ekonomichef

Björn ansvarar för ekonomi och avtal i företaget. Han jobbar nära kunderna för att bidra till att utveckla kundernas affärer och ge support när det behövs. Han har en fot i lansering av nya funktioner och känner stor stolthet i det vi på Outby just nu bygger upp. Björn är Linköpingsbo och civilingenjör i Industriell Ekonomi från samma stad.

Vilka är vi?

Bild på Lukas från Outby

Lukas Eveborn

Webbutvecklare

Lukas är en nyexmanierad civilingenjör i Industriell Ekonomi från Linköpings universitet. Han gick med i Outby-teamet till sommaren 2021 och jobbar med bland annat webbutveckling av de nya adminsidorna. Lukas gillar att shredda puder.

Bild på Constanza från Outby

Constanza Lacorazza

Grafisk designer

Constanza studerar grafisk design på Linköpings Universitet och gick med i Outby-teamet till sommaren 2021. Hon arbetar tillsammans med Asia för att stärka Outbys varumärke, och har främst fokus på app-design, UX och marknadsföring. Utöver att arbeta på Outby engagerar hon sig mycket i studentlivet och dess föreningar, och syns ofta med en kopp kaffe i handen!

Bild på Asia från Outby

Asia Bihi

Grafisk designer

Asia studerar också grafisk design på Linköpings Universitet och gick med i Outby-teamet under sommaren 2021. Hon arbetar tillsammans med Constanza för att stärka Outbys varumärke, och har främst fokus på Front-end webbdesign och utveckling. På fritiden gillar Asia att resa och lära sig mer om andra kulturer och språk. Hennes mål är att kunna 5 språk flytande!