Aktiviteter

Sköt enkelt bokning och informationsutskick för alla typer av aktiviteter. Ni kan skapa paketerbjudanden och samarbeta med andra aktörer på orten.

Lägg till olika aktiviteter ni har i er webbshop och på er anläggningssida i appen som gästen kan boka, det kan vara allt från skotersafari till en paddlingskurs! Gästen bokar som vanligt och får en biljett som gäller för aktiviteten, inga konstigheter. Skulle det vara så att ni vill bygga er egen destination kan ni här blanda in andra aktörer som har aktiviteter i närheten! Vi löser fördelningen av inkomsterna mellan er.

Paketerbjudanden

Det går även att skapa paketerbjudanden där gästen får ta del av olika produkter eller tjänster hos er. Dessa kan även tidsbestämmas om ni exempelvis skulle vilja ha ett helgpaket där det ingår boende, middag och 2 dagars-spårkort! Då kan gästen enkelt boka en hel vistelse hos er med bara några knapptryck och behöver inte själv leta runt. Det kan även vara så enkelt som ett paket med skidskola och spårkort som gäller under samma tidpunkter.

Vi är bara ett samtal bort

Hur kan vi underlätta för dig och din anläggning? Låt oss ta reda på det över ett telefonsamtal!