Bokföring & statistik

Vi gör veckovisa utbetalningar till våra anläggningar. I samband med utbetalningen skickar vi ett bokföringsunderlag, och om ni bokför med Visma eller Fortnox får ni även automatisk kontering.

Betalningar

I administrationsverktyget kan ni skicka ut betallänkar till gästen när ni hjälper dem med en bokning eller ett köp, detta smidiggör betalningsprocessen på båda håll, det går även att ange en tidsbegränsning på betalningen som reserverar produkterna åt gästen under en viss period – minuter eller veckor. Sedan kan ni även följa betalningarna hos er och se när de har betalats. Ni kan även välja att skicka ut automatiska betalningspåminnelser för att gästen inte ska tappa sin reservation och ni ska få in betalningen i tid.

Skulle gästen ångra sitt köp gör ni återbetalningar med ett knapptryck.

Gästerna kan betala med kort, Swish, Vipps eller faktura. Snart även med MobilePay.

Bokföring

Vi vill inte att ni ska behöva lägga mer tid på administration än nödvändigt. Därför jobbar vi hårt med att förenkla er bokföring. Vi hanterar all försäljning och gör veckovisa utbetalningar till respektive kund och angivet bankkonto – och i samband med utbetalningen skickar vi ett bokföringsunderlag.

Vi har dessutom integration med Fortnox och Visma, vilket innebär att om ni bokför med dem får ni även automatisk kontering.

Priserna går att variera vecka för vecka, eller datum för datum – det är helt upp till er! Ni kan även ha en dynamisk prissättning utifrån beläggningsstatistik så ni alltid har ett pris som passar tidsperioden.

Vi är bara ett samtal bort

Hur kan vi underlätta för dig och din anläggning? Låt oss ta reda på det över ett telefonsamtal!