Outby-kort

Det fysiska Outby-kortet är gästens nyckel genom grinden, till värmestugan, boendet och ställplatsen. Kan användas år efter år på alla anläggningar där Outby finns.

Gästen kan samla sina köp i sitt fysiska Outby-kort och med det få tillgång till olika ställen. Ni kan själva ställa in ifall Outby-kortet ska vara ett obligatoriskt tillägg på olika produkter i er webbshop. Detta garanterar då att gästen köper kortet tillsammans med exempelvis spårkortet eller skipasset, och kommer därmed igenom grinden utan problem. 

Skipasset eller spårkortet finns även digitalt i appen, och här kan användaren själv enkelt koppla sina köp till sitt Outby-kort.

Beställning av Outby-kort

Från att vi har fått grafik från er tar det 8 veckor för korten att komma fram till er, så se till att ha god framförhållning när ni beställer – denna tidsram gäller även när ni ska fylla på ert lager. Ni kan antingen beställa korten med ett standardiserat tryck eller med en personlig design skapad av oss utifrån er logotyp, färger och eventuella sponsorer.

Bra att tänka på om ni vill ha en design skapad av oss är att ha högupplösta bilder och logotyper samt att måttet på kortet är 54 x 85 mm. Ni väljer själva om ni vill ha designen i stående format  eller landskapsformat. Minimumbeställning på kort är 250 st och en frakt- och expeditionsavgift tillkommer. Kontakta oss för att beställa korten.

Vi är bara ett samtal bort

Hur kan vi underlätta för dig och din anläggning? Låt oss ta reda på det över ett telefonsamtal!