Vi erbjuder en helhetslösning för skidanläggningar i hela Sverige!

För anläggningar

Outby grundades år 2020 i Linköping, och arbetar idag med över 20 anläggningar runtom i hela Sverige. Till säsongen 2021/2022 är vårt mål att 100.000 gäster och 65 anläggningar ska använda vår tjänst – och vi vill ha med er! Vi erbjuder alltså inte bara en betallösning, utan även en marknadsföringsportal!

Genom att använda vår tjänst kan ni fokusera på er verksamhet, medan vi sköter tekniken. Vi samlar allt från spårkort till uthyrning i vår app, men vi erbjuder även sådant som automatiska lås för gemensamma utrymmen, samt administrativa verktyg.

Vårt mål med Outby är att underlätta för både er och era gäster så att ni kan driva er verksamhet så smidigt som möjligt, och gästerna kan njuta av aktiviteterna på er anläggning!

Hur kan vi hjälpa till?

Genom att samla alla era fantastiska aktiviteter i vår app blir det enkelt för gästerna att boka, oavsett vilken anläggning de befinner sig på. Samma app kan användas på flera anläggningar, vilket innebär att en gäst som har appen sedan tidigare redan kommer ha förifyllda uppgifter och därmed uppleva ett ännu smidigare köpflöde!

Sverigekarta med Orsa Grönklitt och Södra Årefjällen

Hur och var gör vi skillnad?

Anläggningar som uteslutande använder vår betallösning har ökat sin försäljning med 25% från tidigare toppnotering. Med Outby som enda betallösning blir spårkortkontrollen enklare samtidigt som gästerna får ett tydligt köpflöde vilket har lett till en högre betalningsvilja hos anläggningar som använder oss.

Idag finns vi på 20 anläggningar runtom i Sverige, där vi bland annat arbetar med Orsa Grönklitt samt Södra Årefjällens anläggningar Trillevallen, Ottsjö, Vålådalen och Edsåsdalen.

Spårkort

Att samla era spårkort i vår app gör det inte bara enkelt för gästen att köpa ett var de än befinner sig, och oavsett betalsätt. Det blir även möjligt för er som anläggning att lägga till rabatter och koder, samt erbjuda flera olika biljettyper på ett och samma ställe. Det går alltså lika bra att sälja spårkort för längdskidor som ledkort för MTB, eller uthyrning av utrustning. Dessutom, om gästen köper ett spårkort via appen, får de ett automatiskt friskvårdskvitto och slipper gå till receptionen!

Betalning via kort, Swish och Vipps
Lägg till rabatter till olika grupper
Olika biljettyper
Dagkort, veckokort, årskort, gruppbiljett
Automatiskt friskvårdskvitto
Smidigt köpflöde
Automatiska lås till omklädningsrum

Icons made by Freepik from flaticon.com

Spårkort

Vi tycker inte att det ska inte vara svårare än så här att köpa ett spårkort. På fyra enkla steg har gästen sitt spårkort i appen och kan börja åka! Smidigt!

1. Välj biljettyp
2. Öppna Swish
3. Betala
4. Hitta ditt köp i appen

Spårkortskontroll & spårstatus

Spårstatus

Spårkortskontroll

Med dessa två funktioner kan ni hålla koll ute i spåren! Spårstatusfunktionen ger er möjlighet att uppdatera skicket på era spår med bland annat senaste preparering med tidsstämpel. Dessutom går det att få automatisk spåruppdatering från längdspår.se.

Eftersom alla gäster kan registreras i appen blir det ett smidigt sätt att kontrollera spårkorten. Gästen behöver inte ha med sig telefonen ute i spåren för att visa ett giltigt spårkort, utan kontrollanten kan enkelt söka på gästens namn och mobilnummer i appen.

Icons made by Freepik from flaticon.com

Statistik & bokföringsunderlag

Statistik över intäkter och antal köpta kort

Utbetalningar och bokföringsunderlag varje vecka

För att enkelt få en översikt över er verksamhet kan ni i administratörsverktyget hitta statistik över intäkter och antal köpta spårkort, vilket enkelt visar er vad som är populärt hos just er anläggning!

Ni får även utbetalningar veckovis, där vi dessutom skickar med ett sammanställt bokföringsunderlag till er som ni kan använda er av som underlättar processen. Vi vet att det kan vara krångligt med bokföring, så vi är här för att hjälpa till!

Icons made by Freepik from flaticon.com

Återbetalningar & manuell hantering

Gör återbetalningar och ångra köp

Registrera externa köp

I administratörsverktyget hittar du inte bara bokföringsunderlag och statistik, utan vi har även underlättat för dig som gör återbetalningar och behöver registrera externa köp som inte gjorts i appen, allt detta med några få och enkla knapptryck. Det går även att ställa in att gästen kan ångra ett köp direkt i appen, vilket gör att ni undviker ytterligare administrativa uppgifter.

Icons made by Freepik from flaticon.com

Så jobbar vi

Hos oss tror vi helhjärtat på att underlätta för både verksamheter och gäster, därför har vi utvecklat en smidig helhetslösning som gör både köpupplevelsen och den administrativa delen till enkla processer. Vi förser er även med skyltar som leder gästen till köp med möjlighet till anpassning efter er grafiska profil för smidig spårkortskontroll.

Med vår tjänst tillkommer ingen startkostnad, och om intäkter uteblir hos er, innebär det också att ni inte har några kostnader för tjänsten. Vi lyckas genom att ni lyckas – och kommer därför se till att det går så bra som möjligt för er med vår tjänst!

Vi erbjuder en smidig och enkel helhetslösning, men skulle det vara så att ni behöver support någon gång finns vi ett telefonsamtal bort, och pratar gärna om hur vi kan hjälpa er!

Smidig helhetslösning
Material
Ingen finansiell risk
Snabb support